Хороскоп за 14 ноември: Допълнителни финансови възможности за Девите

Близнаци, поддържайте умерено темпо на работа

14.11.2022 | 07:32 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп за 14 ноември: Допълнителни финансови възможности за Девите

Овен

Участвайте активно във всички колективни действия, в които ви поканят да се включите. Що се отнася до индивидуалната работа, систематизирайте новите си проекти, помислете какви са възможностите за разширяване на бизнеса и осигуряване на нови клиенти.

Телец

Ако професионалните ви задължения са свързани предимно с физически усилия, можете да си позволите някои „кулинарни своеволия“. В противен случай не прекалявайте с храната. Ще се наложи да се борите със седмици, за да се отървете от килограмите, натрупани за час.

Близнаци

Поддържайте умерено темпо на работа. Както знаете, Марс, който в момента е в ретроградно движение, не толерира прекомерната активност. Много по-подходящо е да ревизирате още веднъж вече довършените проекти и евентуално да ги актуализирате.

Рак

Темите, които истински ще ви интересуват няма да са свързани с работата и бизнеса, а с личните и в още по-голяма степен с любовните ви отношения предимно в две направления. Може да ви обземат пристъпи на ревност към някой от близките, или пък да усетите, че съвсем не сте безразлични към човек от обичайното си обкръжение.

Лъв

Постъпка на приятел или колега ще ви накара да се замислите дали наистина заслужава доверието ви. Почти по същото време човек, с когото общувате отскоро, ще ви окаже съдействие в момента, в който най-малко сте очаквали.

Дева

Ще се натъкнете на варианти, позволяващи осигуряването но допълнителни финансови постъпления. Проучете ги внимателно, преди да се заемете. В случай, че се налага да осъществите служебно пътуване, не го отлагайте.

Везни

Ще получите очакваните резултати от всичко, което правите с желание. И тъй като няма как да пренебрегнете обичайните си задължения, започнете деня с онова, което ви е приятно, за да наберете достатъчно инерция и след това да довършите всичко останало.

Скорпион

Съществено условие за постигане на намеренията ви е да ги формулирате ясно и да се съобразите с капацитета си. Дори да се натъкнете на някакви усложнения, интуицията ще ви подскаже как да ги заобиколите или избегнете.

Скорпион

Съществено условие за постигане на намеренията ви е да ги формулирате ясно и да се съобразите с капацитета си. Дори да се натъкнете на някакви усложнения, интуицията ще ви подскаже как да ги заобиколите или избегнете.

Стрелец

Необходимостта да помогнете на приятел или член на семейството ще ви принуди да оставите личните ангажименти на заден план. От друга страна, способността ви да разпределяте оптимално времето, с което разполагате, ще ви позволи да наваксате изоставането.

Козирог

Опитайте се да балансирате личните си интереси с обществените или професионалните. Възможностите за публични изяви ще са интригуващи, но се възползвайте от тях, само ако се чувствате достатъчно подготвени, за да не успеят опонентите да атакуват слабите ви места.

Водолей

Не се надявайте на подкрепа от страна на шефовете си за провеждане на нововъведения на работното място. Ако искате все пак да получите някакво финансиране, започнете самостоятелно и съобщете за експеримента след получаването на първите реални резултати. Тогава ще приемат претенциите ви за основателни.

Риби

Обстановката ще е спокойна и нищо не би попречило на изпълнението на обичайните ви задължения. Изненадите ще са свързани с приятели, живеещи на голямо разстояние от вас, от които ще получите радващи новини, пише az-jenata.bg.


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
днес си крием картите значи Сигнализирай за неуместен коментар